Päivämatka

Pinehill-Extremen päivämatka on tarjonnut oivan ”entry-levelin” ultramaastopyöräilyn maailmaan. Useana vuonna ratamestarina päivämatkan osalta on toiminut Tamperelaisten maastopyöräilylenkkien vetäjäkonkari Jari Mallat ja ratamestarin johdolla mennään myös vuonna 2022.

Päiväajo on maastoltaan enimmäkseen rullaavaa neulaspolkua, joskin myös muutama teknisempi ajoura matkalla ajetaan. Matkalla edetään rauhallista vauhtia, mutta osallistujilla on hyvä olla maastoajokokemusta ainakin parin vuoden verran tai vaihtoehtoisesti maantieltä/gravelilta hankittua kuntoa yli kymmenen tunnin ajoa varten. Arvioitu ajoaika tällä retkellä asettuu 13-15 tunnin haarukkaan ryhmäläisten etenemistahdista riippuen.

Lenkillä ajetaan muun muassa Pirkan hiihdon uralta tutuissa maastoissa niin Tampereella, Ylöjärvellä, Hämeenkyrössä, Ikaalisissa kuin Jämijärvellä.

Matka: noin 150 km, kokonaisnousumetrit: noin 1500 m. Tarkka reitti julkaistaan kahta viikkoa ennen tapahtumaa, jolloin matka ja noususumma tarkentuvat.

Päivämatkalaisten lähtöaika:

  • lauantai 14.5.2022 klo 06.00

Arvioitu maaliintuloaika riippuu ryhmän etenemisnopeudesta. Arvioitu saapuminen takaisin tapahtumakeskukselle on lauantaina 14.5.2022 klo 19.00-21.00 välisenä aikana.