Pinehill-Extremeen ilmoittautuneet 19.2.2021 mennessä

Tämän sivun lopussa listaus ilmoittautuneista 14.-15.5.2021 järjestettävään Pinehill-Extremeen (päivämäärän 19.2.2021 mukaan). Siirtotietoja edellisvuoden ilmoittautumisista on päivitetty 23.4.2021.

Täysmatkalle kahteen ryhmään on tullut mukavasti ilmoittautuneita: retkiryhmä 22/20 ja vauhtiryhmä 14/20. Jämille suuntaavan päivämatkan tilanne on tässä vaiheessa 13/20 ja yössä ajavia on 3/20. Lisäksi oppaita on tässä vaiheessa 6, joten kokonaisajajamäärä tällä hetkellä on 58.

Kovasti myös tuota yö-Roine -optiota kehun, sillä yöajot ovat niitä kokemuksia, jotka jäävät parhaiten mieleen 🙂

Huom. Retkiryhmän on nyt täynnä (samanaikaisilmoittautumisen vuoksi tilanne jopa +1). Mikäli kovasti houkuttaa osallistuminen täysmatkalle, mutta vauhtiryhmän meno arveluttaa, kannattaa kuitenkin ilmoittautua vaikka vauhtiryhmään. Aiempina vuosina on lähes poikkeuksetta tullut pari viimehetken peruutusta, joten vauhtiryhmästä pääsee tällöin siirtymään rauhallisemmin etenevään ryhmään jo ennen starttia. (Eikä se vauhtiryhmänkään meno ihan ajokoiravauhtia sentään etene.)

Jos olet jo retkiryhmään ilmoittautunut, mutta vauhtiryhmässä meno kutkuttaisi, voit laittaa Mikolle sähköpostia!

Huom.2. Mahdolliset osallistumislistojen virheet ovat mahdollisia, kun parin vuoden ilmoittautumisia on parsittu yhteen listaan: Jos siis huomaat epäkohdan listoissa (oma nimi ei näy/näkyy väärässä paikassa tms.) voit laittaa viestiä Mikolle, niin korjataan tiedot kohdilleen.


Ilmoittautuneet:

Oppaat vuoden 2021 Pinehill-Extremessä (tilanne 19.2.2021): Jari Mallat, Pasi Mäenpää, Juha Vaahtera, Ari Autio, Janne Isohaka, Mikko Petäjämäki.

Osallistujat ajoryhmittäin (ilmoittautumisjärjestyksessä):

Täysmatka, vauhtiryhmä: Tero Niemelä, Ville-Pekka Lehto, Hanna Salminen, Ville Teittinen, Mikko Koivu, Pekka Teivaanmäki, Jussi Komulainen, Jarkko Puranen, Pirkka Lahtinen, Jyri Kaivosoja, Tuomas Juuti, Niko Toimela, Jarno Mikkola, Arjo Pulkkinen.

Täysmatka, retkiryhmä: Mikko Hällfors, Jouni Kattilakoski, Heikki Riikonen, (anonyymi, ei julkaisulupaa), Marko Elo, Mikko Kivikari, Jari Salo, Jouni Okkonen, Tero Nuora, Jukka Kivirinta, Ari Peltopuro, Jani Sinimaa, Toni Järvinen, Otto Koski, Jouni Ojala, Sami Pasanen, Matti ”Purkka” Purojärvi, Riikka Jauhiainen, Toni Mikkola, Simo Hurskainen, Taisto Karjalainen.

Puolikas, päivämatka Jämille: Heikki Kenttämies, Mikko Kaataja, Pekka Patjas, Anu Lepistö, Heikki Färkkilä, Jukka Kanerva, Iiro Christensen, Olli Karjalainen, Aarne Kukola, Tuomo Turunen, Vesa Pajula, Toni Vesa, Johanna Alppi.

Puolikas, yöajo Roineen ympäri: Jari Kaaja, Aapeli Särkimäki, Sami Sarsama (huom. Mikäli yöRoineen ilmoittautumismäärä jää pieneksi, yöRoineen kuskit ajavat samassa ryhmässä täysmatkalaisten kanssa.)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s