Talvi – TdT vuosimallia 2019 ajettu!

Tämän vuoden talvi TdT ajettiin noin parikymmentä Celsius-astetta lämpimämmässä säässä kuin vuoden takainen reissu. Viimevuotiseen länsi-Tampereen lähtöön verrattuna lähtöpistettäkin oli siirretty parikymmentä pykälää kohti itää, Kaupin alueelle.

Osallistujia oli paikalle saapunut runsas joukko, joten jäiset polut eivät olleet pelottaneet maastokuskeja, pikemminkin päinvastoin! Itse suuntasin ”kahvit Ruutanassa”-ryhmään. Osin siksi, että varmistuisi kofeiinin saanti jossain vaiheessa päivän kulkua, mutta enimmäkseen kuitenkin siksi, että tiesin Pasi Mäenpään tuntevan nämä maastot kuin omat taskunsa ja iten löytävän huippubaanattälle päivälle. Ryhmässä meitä oli kaikkiaan vajaat kolmekymmentä ajajaa ja koko reitti sujui kyllä erittäin sutjakkaasti isoon ryhmänkokoon nähden.

Matkaa ryhmälle tuli yhteensä rapiat 36 km. Isommilta haavereilta ja teknisiltä ongelmilta vältyttiin, vaikka tasaisin väliajoin kuskeja lensikin kyljelleen tai eturenkaan osuessa tampatun uran ohi yli ohjaustangon.

Talvi-TdT 2019. ”Kahvit Ruutanassa”-ryhmän reitti.

Kiitokset ensinnäkin Kaupin Kanuunoille tapahtuman järjestämisestä, sekä erityisesti loistaville ryhmänvetäjille Pasilla ja Petrille ja myös muille kanssa-ajajille! Jatketaantästä ajoja kohti kevättä ja kesää.

Tässä vielä linkki videoon, jossa hieman meininkejä ryhmän tauoilta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s