Pinehill-Extreme -ennakkoajo 29.9.2018!

Ei liene salaisuus, että Tampereen länsipuoli tarjoaa nopeampaa neulaspolkua harjuilla ja kovapohjaisia kallioalustoja Nokian suunnalla, kun taas itäpuolinen Tampere tunnetaan maastopyöräilijöiden keskuudessa teknisempänä vaihtoehtona ajamiselle.

Nyt on mahdollisuus tulla testaamaan vuoden 2019 Pinehill-Extremen alkulenkki, Tampereen itäpuolen maastoissa ajettava ensimmäinen neljännes!

Lyhyemmin ilmaistuna se maastoltaan teknisin osio.

Tällä kertaa lähdetään ajamaan Niihaman majalta teknisesti hieman haastavampaa reittiä: Aluksi matkaa tehdään Kaupin urheilupuistossa ja sieltä jatketaan edelleen kohti Kangasalaa. Paluu Kangasalta Kaukajärven maastojen kautta takaisin Niihaman majalle.

Reitti on pituudeltaan noin 70 kilometriä ja ajoaikaa Pinehill-Extremen ennakkoajolle on varattu 8 tuntia taukoineen. Tauot pidetään noin tunnin välein ja aavistuksen pidemmät omakustanteiset kahvitauot 2½ tunnin välein.

Paikka: Lähtö ja paluu: Niihaman maja (os. Pikku-Niihamantie 80, 33560 Tampere)

Ajankohta: Lauantaina 29.9.2018, KELLO 10.00 (paluu noin 18.00/ riippuen ryhmän vauhdista).

Hinta: 20 €, 2019 Extremeen ilmoittautuneille ja osallistumismaksun maksaneille ilmainen.

Kenelle? Tapahtuma on opastettu maastopyöräajo, joten paikallistuntemusta ei tarvita. Kuntotason ja maastoajotaidon tulisi olla hyvä. Ketään ei jätetä metsään, vaan uupuneet kuskit saatellaan takaisin lähtöpaikalle tarvittaessa.

  • Kokemusta esimerkiksi Tour de Tampereesta, Tahko Mtb:stä tai muusta vastaavasta olisi hyvä olla, ettei matkanteko tyssää ennen aikojaan.
  • Kisavauhtia ei edetä, mutta kahdeksan tuntia maastopyöräilyä vaatii kestävyyspohjaa!
  • Ajotaitojen osalta sujuva kivien ja juurien joukossa ajaminen tekevät tähän tapahtumaan osallistumisesta mielekkäämpää.

Optimaalinen kalusto reitille: Täysjousitettu maastopyörä tai FatBike toimii parhaiten. Taitava kuski pärjää myös jäykkäperäisellä maastopyörällä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s