TdT-2018 ajettu, seuraava opastettu maastoajo Tampereen metsissä 29.9.

Järjestyksessään 23. Tour de Tampere maastopyörätapahtuma saatiin päätökseen hyvillä meiningeillä viime lauantaina.

Maastokuskeja matkaan oli lähtenyt kiitettävä määrä, arvioiden mukaan yli 200 polkujen taltuttajaa kaikenkaikkiaan. Ohjaajisto koostui kokeneista Kaupin Kanuunojen maastopyöräilijöistä, jotka olivat keränneet reiteille parhaita Pirkanmaalaisia metsäpolkuja.

Tapahtumakeskuksena toimi mielenkiintoinen uusi tuttavuus: Mustavuori. Paikka tulee suurella todennäköisyydellä toimimaan useasti tulevaisuudessa erilaisten pyöräilytapahtumien keskuksena. Seuraava tapahtuma syyskuun puolivälissä – mustavuori24h – kannattaakin noteerata jo nyt!

IMG_0022

Lenkin aluksi ja lopuksi kiipesimme Mustavuoren päälle ihastelemaan maisemia. Pinehill Sports-ryhmä eteni Tour de Tampereen vuosimallia 2018 vauhdikkaasti ilman ongelmia. Kiitos mukana olleille!

Pinehill Sportsin aktiiviharrastajaryhmän vetäjinä toimivat Mikko Petäjämäki, Ari Autio ja Janne Isohaka. Kiitos ja kumarrus vetureille. Iso kiitos mukana matkassa olleille ryhmäläisille! Matka eteni jouheasti ja kilometrit kertyivät kuin itsestään.

Ryhmän reitti kulki lyhyesti sanoen lähtöpaikalta Mustavuoresta kohti Ylöjärveä ja edelleen Hämeenkyrön puolella sijaitsevalle Ketunkivenkankaalle, joka olikin tapahtumakeskukselta katsoen kaukaisin piste. Paluumatkalla poikkesimme Kolmenkulmalla, josta matka jatkui kevyen vesisateen saattelemana kohti Nokian kallioisempia polkuja ajamaan.

IMG_0014

Kuva Ketunkiveltä.

Matkaa tämän ryhmän maastoajoille kertyi 92 kilometriä, ajoajan ollessa noin kuusi ja puoli tuntia. Ennakkosuunnitelmien mukaan ryhmän ajomatkaksi arvioitiin noin 80 kilometriä, mutta kävimme kahdesti huoltoasemahuollossa pienen siirtymän päässä ja tämä toi joitain lisäkilometrejä matkalle. Alla kuva reitistä, jonka kiersimme. Tarkemmat tiedot löytyvät Garmin Connectiin vievät linkin takaa.

TdT2018-Pinehill Sports reittikartta

Kuva yllä: Pinehill Sports – Aktiiviharrastajien reitti / Tour de Tampere 2018.

***


Ohjattujen maastoajojen ei tarvitse tältä syksyltä päättyä vielä! Syyskuun viimeisenä lauantaina, 29.9. nimittäin pääsee kiertämään porukalla Tampereen itäpuolisia polkuverkostoja.

Paikka: Lähtö ja paluu: Niihaman maja (os. Pikku-Niihamantie 80, 33560 Tampere)

Ajankohta: Lauantaina 29.9.2018, KELLO 10.00 (paluu noin 18.00/ riippuen ryhmän vauhdista).

Lisätiedot

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s