Pinehill Sports – Toiminta alkaa tammikuussa 2018.

Pinehill Sports tarjoaa liikuntapalveluja talviaikaan sisätiloissa ja kesäaikaan ulkona luonnon helmassa.

Talvikuukausina yritys tarjoaa ryhmäliikuntapalveluja alihankintana liikunta-alan yrityksille Tampereen ja lähikuntien alueella. Erikoistumisalana sisäpyöräily sekä lihaskuntoon keskittyvät jumpat niin pump-tangolla kuin kehonpainolla toteutettuna. Ota yhteyttä, jos flunssakausi kaataa vakiohjaajat petiin, tai jos haluat tarjota yrityksesi asiakkaille jotain uutta ja innostavaa! Ohjaajakunnalle tarjolla on koulutusta sisäpyöräilyn ohjaamisesta hyvällä fiiliksellä, mutta tehokkaasti! Kysy rohkeasti lisää: mikko.pinehillsports@gmail.com

Kesäkuukausina Pinehill Sportsin toiminta siirtyy ulos: tarjolla tuolloin ovat opastetut ja huolletut ajot maastopyöräillen. Tarjonnan kirjo on laaja: vaihtoehtona voi olla vaikkapa muutaman kilometrin mittainen maastopyöräretki lähilaavulle makkaranpaistoon. Toisessa äärilaidassa vaihtoehtona on 300 kilometrin mittainen Pinehill-Extreme -täysin opastettu ja huollettu maastopyöräilyn ultratapahtuma. Taidat arvata, että edellä mainittujen väliin mahtuu monta muutakin vaihtoehtoa. Ota yhteyttä, niin tehdään sinun ja kaveriesi kanssa hyvä treeni metsäpoluilla!

Muutkaan vaihtoehdot ulkoliikunnassa eivät ole poissuljettuja. Miltä kuulostaa esimerkiksi ulos viedyt circuit- tai kahvakuulaharjoitteet?

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s